Kære kunder

På grund af de kommende helligdage, I forbindelse med den traditionelle offerfest, vil alle banker og offentlige kontorer være lukket fra mandag den 19. Juli og frem til mandag den 26. Juli. Alle butikker er stadig åbne. Vores kontor vil være lukket mandag den 19. og tirsdag den 20. juli.

 

Ved nødsituation kan I kontakte os på følgende numre:

 

Ayhan Gedikoğlu         : 0090 532 6832789
Eyyup Şenbahar          : 0090 544 2333369

 

Med venlig hilsen Panorama, Alanya

Kære kunde

Fra mandag d. 31. maj 2021 vil vores åbningstider være mandag til lørdag kl. 09:00 til kl. 18:00. Åbningstiderne vil være frem til efteråret 2021.

Kære kunder
Efter et par måneder med kolde vinde fra bjergene og masser af regn, er foråret pludselig
ankommet i Alanya. Lige nu har masser af sol og temperaturer omkring de 20 grader. Samtidig kan man nyde udsigten til sne på bjergene, mens man fx ligger på stranden! Det er naturen i Alanya når den viser sig fra sin bedste side.

HAR I PLANER OM AT SÆLGE JERES EJENDOM
Har I planer om at sælge jeres bolig så tilbyder Panorama som altid en gratis vurdering. Ved hjælp af vores store netværk er der altid efterspørgsel på boliger. På trods af corona pandemien ser vi stadig efterspørgsel, både her i Alanya og andre steder i Tyrkiet.

TEAM PANORAMA
Vi siger velkommen til vores nye kollega Hr. Eyüp Senbahar, som er vores nye operation- og
kunderelations manager. Han har erstattet Duru, som har fortsat hendes karriere et andet sted.

ØKONOMI
Pga kursen på den tyrkiske lira er minimumlønnen steget med hele 21% i løbet af 2020 og frem til i dag.

CORONA UPDATE
På grund af de strikse restriktioner der er i Tyrkiet, ser det ud til at det er lykkedes at minimere
spredningen af virussen, så meget som det er muligt. Vi ser alle frem til bedre tider med mere frihed til fx at rejse. Vaccineringen af befolkningen er opstartet og vi ser positivt frem mod en
coronafrifremtid. Men vi er stadig nødt til at følge de tiltag, som vi efterhånden alle har vænnet sig til. I kan følge udviklingen fra det tyrkiske sundhedsministerium på følgende link:
https://covid19.saglik.gov.tr/?_Dil=2

TYRKIET OG DETS FANTASTISKE HISTORIE
Tyrkiet er fyldt med historie og der er masser af museer under åben himmel, med fx udgravninger. Fordelen ved disse stille tider hernede, er at når i besøger dem, så har i det hele for jer selv. Et besøg til den gamle by Kibyra, som vi selv for nylig har besøgt, vil vi varmt anbefale. Stedet er stadig forholdsvis ukendt og har en skøn beliggenhed. Indtil nu er det gratis at besøge. I kan kombinere et besøg I Alanya med en overnatning på vestkysten der er tæt på. Alle museer der er under åben
Himmel er stadig åbne for besøg. I kan se mere her:
https://slowtravelguide.com/kibyra-hidden-gem/

HES CODE OG HES APP

Har i planer om at rejse med lokal transport indenrigs i Tyrkiet, har i brug for en HES code. Denne
er også nødvendig hvis I skal ind på offentlige kontorer og banker. Det er meget nemt at få en HES code. I skal blot sende en SMS til 2023 med landekode, pasnummer, fødselsår, for- og efternavn.
Derefter modtager i en kode straks efter. Denne kode er lavet med henblik på at spore folk, såfremt de bliver smittede. Altså for at beskytte dig og de mennesker du omgiver dig med. I kan også her læse mere om det:
https://hayatevesigar.saglik.gov.tr/index-eng.html

VI PASSER PÅ JERES EJENDOM I ALANYA
Vi glæder os alle til at i kan returnere til Alanya og nyde jeres hjem og jeres ferie. Vi hos Panorama, fortsætter selvfølgelig med at passe jeres boliger som altid. Har i brug for en servicepakke – så kan i altid kontakte os på følgende: info@panoramahomesnet.com.
Vi håber I alle er ved godt helbred og vi håber også at se jer alle i 2021!!
Team Panorama Homes and Management Alanya
Office winter working hours 2020-2021!
Kære kunde
Fra mandag d. 2 November 2020 ændrer vi kontorets åbningstider til kl 09:00 til kl. 17:00 mandag til lørdag. Åbningstiderne vil vare frem til foråret 2021.

Newsletter July 2020

Kære kunder

Det er meget stille I Alanya for tiden og vi har en helt exceptionel sommer!. Mange hoteller er stadig lukket. De turister der er flest af lige nu er tyrkerne selv og de udlændinge der bor hernede. Strandene, restauranterne og udflugtsmål er alle åbnet op stille og roligt og i kan lige nu opleve at der er masser af plads til alle. Vi håber at I alle I det mindste kan komme herned I slutningen af sæsonen fra august og frem.Forhåbentlig bliver der snart åbnet op for flere muligheder med fly herned. I mellemtiden garanterer vi jer for at vi holder øje med jeres hjem og jeres regninger bliver betalt, hvis i har en servicepakke hos os. Vi skal nok tage os af jeres ejendom.

 

UPDATE AF CORONA SITUATIONEN

Det tyrkiske sundhedsministerium arbejder hårdt på at undgå en spredning af corona. Siden udbruddet started I marts er der blevet iværksat mange tiltag. Vi har haft mange lockdowns I weekender, udgangsforbud for hhv dem over 65 og dem under 20. Disse forbud har været ophævet siden juni måned. Regeringen har udgivet og omdelt en speciel plakat med en plan for 14 corona regler. Mundbind, sprit og handsker er til salt I alle butikker og selvfølgelig også på apoteker. Angiveligt på grund af den strikes tilgang har vi undgået store udbrud i området. Der kører stadig kampagnen vedrørende håndhygiejne, afstand mellem mennesker og brug af mundbind – som i Danmark. Vil i vide mere om planen nævnt ovenfor kan i læse mere på følgende link:

https://en.goc.gov.tr/kurumlar/en.goc/promo/korono/KORONA-I%CC%87NGI%CC%87LI%CC%87ZCE.pdf

Butikker, restauranter, udflugter, strande og nogle hoteller har nu åbnet op. Natklubber og barer har stadig ikke fået tilladelse. I butikker og på markeder er det påkrævet at der bæres masker. På restauranter, hoteller og strande kan I få målt temperaturer og der er mulighed for afspritning.

OFFERFESTEN

Den traditionelle offerfest afholdes fra den 30. juli til den 4. august. Husk venligst at offentlige kontorer og banker er lukket i disse dage. De lokale vil rejse meget på familiebesøg og på ferier. Det vil blive en stor prøvelse for corona spredningen.

HES ANSØGNING

Regeringen har lavet en ny mobil app og kan fås ved “Hayat eve Sığar”, der betyder livet passer i hjemmet. Denne app giver information om corona status i Tyrkiet. Såfremt i ønsker at rejse i Tyrkiet kræves også en såkaldt HES kode, der viser at du ikke har corona. I kan som udlændinge også få en sådan kode. I appen findes også en oversigt over smittetrykket I det område i befinder jer i. HES koden er lige nu kun påkrævet for rejser i Tyrkiet.

VI HÅBER I ALLE ER SUNDE OG RASKE

Vi håber vi ser jer senere på året – vi arbejder alle på at lære at leve I det her nye “normale”, både i Tyrkiet og i resten af verden.

Team Panorama Homes Alanya

Newsletter May 2020

Kære kunder

Hele verden ligger desværre stadig under for den forfærdelige Corona Virus, det samme har vi gjort her i Tyrkiet i de sidste 2 mdr. efter at det første tilfælde blev diagnosticeret, den 11. marts. Her i Alanya er det nu blevet sommer, og i de næste dage venter vi tropiske temperaturer og vi forventer stigninger helt op til 35 grader i skyggen. Desværre kan ingen endnu nyde strandene og det udendørs liv vi plejer, på grund af restriktionerne i forbindelse med Coronaen. Heldigvis har vi haft meget få tilfælde i Alanya. Dette sikkert takket være den hurtige reaktion fra regeringen, der er blevet fulgt af befolkningen. Tyrkiet har, sammenlignet med deres nabolande, meget få tilfælde.

Regeringen fortæller at pandemien er under kontrol, men virussen florerer stadig og har ikke forandret sig. Første fase i bekæmpelsen af virussen er gennemført. Vi overgår nu til næste fase, der betyder at når vi går ud er det iført ansigtsmasker og der skal holdes afstand. 

Langsomt åbner forretningerne igen. Sidste mandag den 11. maj, åbnede regeringen op for åbning af bl.a. frisører og shoppingcentre. Restauranter, hoteller, strandklubber og barer forventes at åbne den 27. maj.

Indtil videre er der følgende datoer meldt ud i forhold til følgende: Den 27. maj starter indenrigsflyvning. Den 15. juni starter udenrigsflyvninger. Fra den 27. maj er det ligeledes muligt at rejse i Tyrkiet med bus, bil etc.

FÆLLES POOLS KAN ÅBNES OP FRA 1. JUNI

Indtil nu har alle pools i komplekserne været lukket. Myndighederne har informeret os om at fra den 1. juni kan de igen blive benyttet. Selvfølgelig med forbehold.

PLANER OM AT SÆLGE JERES BOLIG

Har i planer om at sælge jeres bolig, kan vi hos Panorama tilbyde en gratis vurdering. Med baggrund I vores store netværk, vil der altid være efterspørgsel for ejendom. På trods af corona krisenhar vi stadig potentielle købere, der stadig er interesseret i at købe i Alanya. Det ser ud til at være mere interessant for indbyggerne at investere i ejendom, grunden den nærmest ikke eksisterende rente.

PAS PÅ JER SELV

Vi håber selvfølgelig at i snart kan besøge jeres ferie hjem. Som altid er vi klar til jeres ankomst.

Pas på jer selv

Team Panorama Homes Alanya

Kære kunder

Fra tirsdag d. 12 maj 2020vil vores kontoråbningstider være fra kl 09:00 til kl. 18:00 mandag til lørdag. Åbningstiderne vil vare ved frem til efteråret 2020.

Kære beboere

Fra idag har den tyrkiske regering besluttet at fællespool, saunaer, sportsanlæg som f.eks fitnesscentre ikke må benyttes på ubestemt tid p.g.a. corona udbruddet.

Vi vil lukke disse faciliteter fra idag.

Tak for din forståelse.

Til jeres information

Til jeres information

Fra lørdag den 11. April vil vores kontor være lukket på lørdage og søndage indtil videre. Denne

beslutning er taget af den tyrkiske regering på grund af corona virussen.

Kære kunder
OPDATERING OM CORONA SITUATIONEN
Selvom hele verden desværre er påvirket af den forfærdelige corona virus er foråret trods alt kommet til Alanya. De første smittede er også fundet I Tyrkiet. Heldigvis er der endnu ikke mange smittede. Vi følger sundhedsmyndighedernes vejledninger som I også gør I Danmark. Vi føler os for nu sikre I Alanya.
Den 13. Marts besluttede den tyrkiske regering at aflyse alle indkommende fly fra hhv. Tyskland, Frankrig, Spanien, Norge, Danmark, Belgien, Østrig, Sverige og Holland indtil den 17. April. Dette for at inddæmme smitten og undgå yderligere spredning af virussen. Nu håber vi alle på at situationen bliver stabiliseret og at verden kommer sig hurtigt.
Vi er klar over at mange af jer har været ”på vej” herned, men har måttet aflyse eller ombooke. Det er vi selvfølgelig meget kede af. Samtidig har vi stor forståelse for situationen over hele verden lige nu. Vi sørger for at passe på jeres ting og håber at situationen bliver bedre snarest så vi alle kan nyde Alanya igen uden frygt for sygdom etc. Vi holder jer løbende opdateres såfremt situationen ændrer sig.
EVENTKALENDER FOR ALANYA I 2020 
Der vil blive afholdt mange aktiviteter og events I løbet af 2020. Der er nu lave ten rigtig god webside hvor de fleste events er samlet. Den første event, I denne sæson, løber af stablen I perioden den13.- 26. April, og er den international børnefestival. For flere detaljer kan I tjekke følgende link med de forskellige events og aktiviteter i Alanya:
 https://alanya.com.tr/en/2020-alanya-organization-calendar
Torsdag den 23. April er en national feriedag da det er børnenes dag I Tyrkiet. Banker og offentlige kontorer mv er lukket denne dag.Bemærk venligst at der selvfølgelig også kan ske ændringer i de events der forventes at løbe af stablen i foråret 2020 – grundet virussen.
PLANER OM AT SÆLGE JERES EJENDOM
Vi er pt på udkig efter lejligheder og villaer til salg, med henblik på at udvide vores allerede store portefølje. Vi oplever pt en øget efterspørgsel fra forskellige potentielle købere der er interesseret i at købe. Vi kan til enhver tid tilbyde en gratis salgsvurdering af jeres bolig. Kontakt os endelig for yderligere information.
KONSULENTBISTAND
Udover ejendomshandel og administration af ejendomme etc. tilbyder vi også konsulentbistand. Alle typer sager der har med det offentlige at gøre, registreringer, overdragelse af boliger, arvesager og lignende har vi specialiseret os i at håndtere. Kontakt os gerne for yderligere information på følgende mail:
 info@panoramahomesnet.com
DER KAN IKKE LÆNGERE BETALES KONTAKT I BUSSERNE I ALANYA 
Fra den 17. Marts kan i ikke længere betale med kontanter i busserne i byen. I kan nu benytte Kent kard (buskort) eller bankkort. I kan købe Kent Kard over hele Alanya. I kan se hvor i kan købe her: https://www.alanya.com.tr/en/only-kent-kart-or-payment-by-contactless-cards-in-city-buses-from-17th-march
RAMADAN 2020   
Ramadanen 2020 starter om aftenen torsdag den 23. april og fortsætter 30 dage. Afslutningen vil blive lørdag den 23. maj ved solnedgang. I den periode faster mange tyrkere om dagen. Når ramadan slutter afholdes den såkaldte sukkerfest i dagene 24.-26. maj. Mandag og tirsdag i den forbindelse er alle banker og offentlige kontorer lukket.
AFSKAFFELSE AF TURIST VISA FOR EUROPÆISKE LANDE
Siden den 2. Marts 2020 er køb af visum blevet afskaffet for blandt andet følgende lande: Holland, Norge, Belgien, Spanien, England, Spanien, Østrig og Polen. Disse landes indbyggere kan nu opholde sig i Tyrkiet i 90 dage indenfor 180 dage. På denne måde håber ministeriet for turisme at tiltrække flere turister fra disse lande.
PANORAMAKONTORET
Lige nu er vi ved at renovere kontoret – vi holder selvfølgelig stadig åbent og vi håber snart at se jer i vores nymalede opfriskede kontor. Kom forbi til en kaffe eller te.Vi ønsker jer alle et godt forår og en fantastisk 2020 sommer. 
Team Panorama Homes Network Alanya 
Kære kunder

Så er vintersæsonen begyndt I Alanya. Men vi har heldigvis stadig smukt solrigt vejr, med gode temperature I dagtimerne. Nogle dage helt op til 25 grader.  Mange fastboende og pensionister bruger nu Alanya som deres vinter bolig, da livet i Alanya er fredeligt, billigt og med godt vejr. Der er i Alanya begyndt at være flere aktiviteter om vinteren, der ofte organiseres af forskellige udenlandske grupper. Tyrkiet har ikke skiftet over til vintertid, så vi er nu to timer foran.

ALANYA AFHOLDER JULEMARKED FOR 10. ÅR I TRÆK

Dette års julemarked løber for første gang over 2 dage og det foregår lørdag den 7. og søndag den 8. december, begge dage er åbningstiden kl. 12.00 til 22.00. Der vil som altid være mange forskellige stande med juledekorationer, julemad og en ægte julemand. Hvis i opholder jer i Alanya er det noget der virkelig er værd at besøge. Julemarkedet afholdes bag kommune bygningen og i havneområdet I centrum af byen. I finder mere information på dette link:

 https://www.alanya.bel.tr/Etkinlik/5504/10--Alanya-Uluslararasi-Noel-Pazari

ALANYA HOLDER FOR 16. GANG INTERNATIONAL SKULPTUR FEST

10 tyrkiske og internationale kunstnere arbejder lige nu og frem til den 29. november på deres individuelle skulpturer. Alle er velkommen til at besøge dem og se hvordan de arbejder. Der vil være vinderceremoni den 29. November, igen bag kommunebygningen I centrum. I finder mere information I følgende link: https://www.alanya.bel.tr/Haber/30126/16th-INTERNATIONAL-ALANYA-STONE-SCULPTURE-SYMPOSIUM-STARTS

HAR I PLANER OM AT SÆLGE JERES BOLIG

Hvis I går med tanker om at sælge kan Panorama til enhver tid vurdere jeres bolig – selvfølgelig gratis. Ved hjælp af vores store og omfattende netværk vil der altid være efterspørgsel efter boliger. Vi er glade for at kunne fortælle jer, at vi pt oplever en øget efterspørgsel inden for området.

KONSULENTBISTAND

Som I alle ved består vores firma af flere dele, hhv. ejendomsadministration, service og køb og salg af boliger. Hvad i måske ikke ved så udbyder vi også en stor vifte af bistand og vi har specialiseret os i blandt andet arveret og den tyrkiske lovgivning vedrørende ejerforeninger. I er altid velkommen til at kontakte os for mere information: info@panoramahomesnet.com 

VI ØNSKER JER ALLE EN GOD VINTER

Vores åbningstider på kontoret I Alanya er mandag til lørdag fra 9.00-17.00, I er altid velkommen til at besøge os – vi har altid kaffe og te på kanden. 

Panorama team Alanya    

Kære kunder
Fra mandag d. 4 November 2019 ændrer vi kontorets åbningstider til kl 09:00 til kl. 17:00 mandag til lørdag. Åbningstiderne vil vare frem til foråret 2020
Kære ejere i Akdeniz 5

 

Til din information vil den næste generalforsamling blive afholdt 14.04.2020

kl. 10.00.

Bestyrelsen


 

Alanya sommer 2019

De varmeste måneder er næsten bag os, og vi glæder os til den bedste tid på året. Tyrkiet har været tilfredse med en god turist sæson. Tyrkiet bød næsten 25 milioner udenlandske besøgende velkommen, i de første 7 måneder af året ifølge kultur- og turist ministeriets data. Hotellerne har været fuldt booket og den private udlejning forøget. Vi håber, at dette fortsætter i de næste måneder.

Den 16.JAZZFESTIVAL IN ALANYA

Alanya s internationale jazz festival vil blive afholdt fra 26. til 30. September I området omkring Red Tower i centrum. Der er fri entre. Detaljeret program kan findes på  www.alanya.bel.tr  Alanya’s kommunes  webside. Det er Alanya kommune som organiserer jazz festivalen. Gå ikke glip af dette.

ALANYAS LANDBRUGSSEKTOR ØGES

Vi ved alle noget om turisme i Alanya. Men Alanya har også en masse indtægter fra landbrugssektoren. Under et meget interessant link kan du læse om avocadoproduktionen i Alanya.

https://www.dailysabah.com/economy/2019/08/17/mediterranean-town-begins-avocado-exports-to-poland

 

NY KOLLEGA I VORES TEAM

Vi er glade for at kunne byde en ny kollega Ronni velkommen i vores team.

 

EJENDOMSMÆGLER MARKET

Salget stiger, men det er stadig købers marked. Købere er der, men leder efter gode tilbud både som en investering eller som et andet hjem. Der bygges stadig og laves nye projecter. Der er i øjeblikket meget efterspørgsel fra kunder i Mellemøsten. Vi sælger også til europæere, men mindre end før. Vi er overbeviste om, at det europæiske marked vil vende tilbage.

 

REGISTRERING AF DIN INTERNETTILSLUTNING

De tyrkiske myndigheder har bestemt, at alle internetabonnementer for udlændinge, nu kun kan videreføres med et tyrkisk ID-nummer. Dette gælder for alle private internetudbydere og TürkTelekom. Ansøgning skal ske til de lokale myndigheder. Du skal være i besiddelse af et Tapu. Hvis du ønsker det, kan Panorama Homes assisterer dig. Det tager nogle gange et besøg hos myndighederne, nogle gange 2 besøg. Du skal aftale tid med vores kontor for denne service. Panorama tager en lille betaling for denne service. Kontakt os for mere information på: info@panoramahomesnet.com 

 

 PANORAMA HAR NU EKSISTERET I 15 ÅR

Tiden flyver, og vores firma har nu eksisteret i 15 år !!!! I september 2004 åbnede vi vores døre i Alanya. Nu er Panorama Homes en af de førende virksomheder i Alanya inden for både ejendoms- og managementservice. Ayhan og Muhammet kan være meget stolte af, hvad de har opnået. Mange tak specielt til mange af vores loyale kunder, der blev en del af Panorama-familien, vi har været i stand til at opbygge en succesrig forretning. Vi takker også vores kolleger, der arbejder med os for at gøre vores arbejde komplet, uden dem, ville det ikke have været muligt.

Vi håber alle at se jer igen i de kommende måneder. Besøg vores kontor og få en kop kaffe og en lille snak.

 Panorama Homes Alanya teamet, ønsker alle et godt efterår.

Office closed for Kurban Bayramı 2019!
Til alle vores kunder i Panorama Homes Network

I anledning af Kurban Bayram officielle helligdage, vil der være 5 dages ferie mellem 10. august – 15. august, I løbet af denne periode vil alle officielle kontorer og banker være lukket. Alt andet er åbent. Vores kontor holder lukket i 2 dage, lørdag den 10. August åbent fra 09.00-12.00, søndag den 11. August og mandag den 12. August holder kontoret lukket.

I nødstilfælde kan du ringe til følgende numre:
Ayhan Gedikoğlu : 0090 532 6832789
Duru Tercan : 0090 530 547 54 01
Venlig hilsen
Panorama Homes Network

Til alle vores kunder hos Panorama Homes Network.
Til alle vores kunder hos Panorama Homes Network.

På grund af ramazan bayram er kontoret lukket den 4. og 5. juni. Kontoret åbner igen den 6. juni. I nødstilfælde kan i kontakte os på følgende telefonnumre:   

                                                                                                                             
Ayhan Gedikoğlu     : 0090 532 6832789

Duru Tercan  : 0090 530 5475401


Venlig hilsen

Panorama Homes Network
Kære kunder
Som nogle af vores kunder allerede har opdaget, er der kommet nogle ændringer omkring mobil og internet abonnement . Det er den tyrkiske regering, som har lavet disse ændringer. Den 2. maj 2019 stopper alle abonnementer, hvis man ikke inden da har været i kontakt med med internetselskab eller mobilselskab og medbragt gyldig opholdstilladelse. Du har indtil august 2019 at arrangere dette.

Panorama Homes har fundet en løsning, for at hjælpe de kunder som ikke har opholdstilladelse, det er nødvendigt at være her i person, når dette arbejde skal udføres her gælder fuldmagter ikke.
 Der skal medbringes pas, således at der er dokumentation for sidste indrejse i passet.
Lad os vide i god tid, hvornår I er her, og hvornår I vil have dette arbejde gjort. Det er nødvendigt at lave en aftale med vore kontor på forhånd, da dette arbejde tager 1 dag med en af vores regnskabsfolk.
For denne service tager Panorama Homes 30 Euro for vores servicekunder, for ikke servicepakkekunder 60 Euro.  

Kære kunder
Fra mandag d. 01 april 2019 ændre vi kontorets åbningstider til fra kl 09:00 til kl. 18:30 mandag til lørdag. Åbningstiderne vil vare ved frem til efteråret 2019.
KÆRE KUNDER
I den seneste tid har vi modtaget forskellige beskeder og mails fra jer kunder, vedrørende registreringen hos myndighederne (politiet), af jeres gæster, familie og andre der benytter jeres lejlighed i Alanya. 
Denne lov blev vedtaget og igangsat allerede for 2 år siden, og dengang sendt vi en informationsformular til jer alle, som i skulle udfylde. Det har i gjort og alt er i orden. Nu ser vi en stigning i spørgsmål vedrørende denne lov, som om den er ny. Med baggrund i de bekymringer/tvivl tilbyder vi jer nu, som en ny og ekstra service hjælp til at registrere jeres familie, gæster og hvem der ellers brugere jeres bolig her i Alanya. I kan anvende vores nye online formular på vores webpages: 
www.panoramahomesnet.com og www.phnmanagement.com
hvor i udfylder detaljer og tidsrum for dem der bor i jeres bolig - derefter sørger vi for at registreringerne bliver afleveret til de rette myndigheder (politiet). På denne måde har i opfyldt jeres del såfremt der sker et tjek.
Kære Kunder

Så er vintersæsonen gået igang I Alanya, men vi er så heldige stadig at have mildt og solrigt vejr, dog blandet med nogle ordentlige regnskyl. Dagtemperaturerne er dog stadig omkring de 20 grader. De fleste hoteller er lukket for sæsonen, men der er stadig liv i Alanya da der jo stadig bor mange fast hernede. Dette gælder også en del udlændinge og pensionister – dette sikkert fordi at Alanya jo er et skønt sted at være, fredeligt, yderst billigt og et perfekt vejr. Husk at der nu er to timers forskel, da Tyrkiet jo ikke er skiftet til vintertid. Derfor er vi 2 timer foran.

JULEMARKED I ALANYA

Det 9. Internationale julemarked finder sted den 9. december 2018 i havneområdet. Det foregår i tidsrummet fra 10.00-20.00. Der er masser af juleting, dekorationer, julemad og den ægte julemand. Hvis i er hernede må i ikke gå glip af denne oplevelse. I finder julemarkedet i havneområdet og bag den gamle kommunebygning lige midt i centrum.

ALANYA

2018 har været en god turistsæson i hele Tyrkiet og dermed også i Alanya. Vi håber og tror selvfølgelig på at det fortsætter i 2019.

I følgende link kan i læse om borgen i Alanya og de mange besøgende det har haft i år:

http://www.hurriyetdailynews.com/alanya-castle-hosts-thousands-of-visitors-136078

PLANLÆGGER I AT SÆLGE JERES BOLIG

Hvis i planlægger at sælge jeres bolig er i altid velkommen til at kontakte os for en gratis vurdering. Med baggrund i vores store netværk er der altid gode muligheder for et salg. Det er også med glæde at vi kan fortælle at efterspørgslen er gået en smule op igen.

KONSULENTBISTAND

Som i sikkert allerede ved har vi stor erfaring indenfor områderne ejendomsservice, ejendomsadministration og salg. Hvad i muligvis ikke ved er at vi kan assistere jer i mange andre aspekter også. Vi har blandt andet også specialiseret os i arvesager, overdragelse af skøder, alt hvad der vedrører kontakt med det offentlige osv. I er altid velkommen til at kontakte os på vores mail for spørgsmål af enhver art. info@panoramahomesnet.com

TEAM PANORAMA

Vores kære Firat, der har arbejdet hos os holder lige nu hans årlige ferie og derefter har han søgt nye udfordringer. Vi takker for mange års godt samarbejde og ønsker ham held og lykke fremover. Vi har ansat Fru Duru Duradiye Tercan som vil overtage hans arbejde. Hun er allerede startet og Firat har sat hende ind i alle arbejdsopgaverne.

VI ØNSKER JER ALLE EN GOD VINTER

Åbningstiderne på vores kontor i Alanya er i vintersæsonen følgende: mandag til lørdag kl. 9.00-17.00. Husk i altid er velkomne på kontoret. Der er altid kaffe og te på kanden.

Derudover ønsker vi jer alle en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Vi håber at se jer alle i 2019.

Mange hilsner fra

Team Panorama Alanya

Kære kunde
Fra mandag d. 29 Oktober 2018 ændrer vi kontorets åbningstider til kl 09:00 til kl. 17:00 mandag til lørdag. Åbningstiderne vil vare ved frem til foråret 2019.
Nyhedsbrev September 2018

Kære Kunder

Efterår I Alanya

Efteråret er startet, og vi nyder årets bedste tid. Dagstemperaturer stiger stadig til over 30 grader. Om aftenen køler det ned, men fornemmelsen af sommer er der stadig, i det mindste har vi ikke brug for aircondition længere for at sove. Vi er godt tilfredse med en god sæson, og det ser ud til, at dette vil fortsætte indtil begyndelsen af november, så længe alle charterfly fortsætter. Den nuværende valutakurs gør det endnu mere attraktiv for turister at komme til Alanya.

Den 15. Jazz festival i Alanya

Alanyas 15. internationale jazz festival vil blive afholdt fra 27. september til 30. september i området ved Red Tower i centrum.  Fri entre. Det detaljeret program kan findes på: www.alanya.bel.tr webside, det er Alanya kommune som afholder jazz festivallen.

Panoramas kontor

Idris som har arbejdet for os siden begyndelsen, har overtaget Alp’s stilling. Vores bogholder Gözde har født en lille dreng, Kadriye har overtaget hendes stilling.

UNIK AFGRAVNING PÅ ALANYA BORGEN

Et team på 20 arkæologer arbejder nu med udgravning af Seljuk-basar på Alanya-slottet. Indtil videre er dette den eneste Seljuk-basar, der går tilbage til Seljuk-tiderne, og basaren ligger under en kirkegård og historiske dokumenter viste, at basaren dateres tilbage til det 16. århundrede. Det er en enestående udgravning, og Alanya har dermed en chance for at blive placeret på UNESCOs verdensarvsliste.

NY LOV OG ÆNDRINGER FOR UDLÆNDINGE FOR AT KUNNE OPNÅ TURKISK NATIONALITET

Tyrkiet har ændret tidligere krav til udlændinge, ift at opnå tyrkisk statsborgerskab - samtidig med at de opfordrer til flere investeringer i landet. De nye gældende love, der er offentliggjort i landets officielle avis er som følger: 

Beløbet der skal investeres er nedsat til 500.000$ - før var det 2 mio $. Mennesker der ejer land/bolig til en værdi af 250.000 $ - tidligere 1 mio $. Tidligere var det krævet at der skulle indsættes 3 mio $ i en tyrkisk bank. Dette er nu nedsat til 500.000$. Ovenstående der kan leve op til disse beløb kan opnå tyrkisk statsborgerskab uden andre krav. En anden lovændring, der retter sig mod udenlandske iværksættere og investorer er også ændret til følgende:

Såfremt en udlænding investerer i tyrkiske statsobligationer til en værdi af 500.000$ og ikke sælger dem i en tre årig periode, udlændinge der via investeringer og virksomhedsdrift skaber 50 jobs (tidligere 100 jobs) kan ligeledes opnå tyrkisk statsborgerskab.

 

 

ØNSKER DU AT SÆLGE?

På grund af stigende efterspørgsel fra købere, ønsker vi at udvide vores salgsportefølje. Hvis du har planer om at sælge din ejendom, eller du kender folk omkring dig i området, der ønsker at sælge, bedes du kontakte os, så vi kan diskutere yderligere detaljer. Samme tid kan vi uden beregning vurdere din ejendom efter det nuværende marked.

Vi håber alle, at se jer igen i de kommende måneder. I er altid velkommen til at komme ind til en kop kaffe og en lille snak.

Panorama Homes teamet i Alanya ønsker jer alle et godt efterår.

KÆRE KUNDER

Til alle kunder hos Panorama Homes Network.

På grund af Ramazan Bayram, vil vores kontor være lukket fra fredag d.15. juni til søndag d. 17. Juni. Kontoret vil åbne igen mandag d. 18. Juni. I nødstilfælde kan der ringes på nedenstående telefonnumre:

                                                                                                                                                                                                                         Ayhan Gedikoğlu     : 0090 532 6832789
Fırat Uzel                   : 0090 532 4099598

Venlig hilsen

Panorama Homes Network

KÆRE KUNDER
Kære Panorama kunder
SOMMER I ALANYA
Sommeren er kommet til Alanya med temperaturer op til 30 grader. Vi er glade for at se, at der er et opsving i turismen, og der er livlig atmosfære i byen. Valutakursen for den tyrkiske lira gør den endnu mere fordelagtig at tage ferie her. Tyrkiet er nu bestemt den billigste destination i hele Middelhavsområdet.

NY REKREATIV  PARK I ALANYA
Der er åbnet en ny rekreative park i Alanya i Bektas på bakken nær ”I LOVE ALANYA” skiltet. Det er et areal på 50.000 m2 med masser af picnicområder, legepladser, restauranter og caféer. Der er også et amphi teater med en kapacitet på 400 personer og mange observationsplatforme med udsigt over byens fantastiske panorama. Park kan nås med bus nummer 8. Tjek det ud!

FÆRGE FRA ALANYA TIL CYPERN
Færger direkte fra Alanya til det nordlige Cypern er startet! sejler to gange om ugen fra søndag til onsdag og fra torsdag til lørdag. Billetter kan bookes direkte på www.akgunler.com   Priserne på returbillet er ca. 400 TL. Tidsplan til rådighed indtil oktober 2018.


PANORAMA KONTOR
I disse tider er vores kontor temmeligt travlt, da mange komplekser organiserer deres generalforsamlingeer og mange boligejere derfor er til stede. Dorte og Marianne tager sig af vores danske kunder.

PRIVAT VEDLIGEHOLDELSE
Som vi tidligere nævnte, kan Panorama udføre alle små og større vedligeholdelse af dit andet hjem. Lad os vide, hvad der skal gøres, og vi laver besigtigelse samt lave et skriftligt tilbud. Renoveringer, maling, elektricitet, handy man services, blikkenslager, satellitinstallation, vi har alt...

ØNSKER DU AT SÆLGE
På grund af stigende efterspørgsel fra købere ønsker vi at udvide vores salgsportefølje. Hvis du har planer om at sælge din ejendom eller du kender folk omkring dig i regionen, der ønsker at sælge, bedes du kontakte os, så vi kan diskutere yderligere i detaljer. Samme tid kan vi uden beregning vurdere din ejendom under det nuværende marked.

RAMADAN
I øjeblikket er det Ramadan, der varer indtil 15. juni, i løbet af denne faste måned drikker og spiser mange tyrkere ikke fra solopgang til solnedgang. Sukkerfestet følger efter Ramadanen og mange lokale mennesker fejrer denne fest sammen med deres familier. Det er også en tendens til at bruge disse helligdage til at rejse og bo på et hotel. Vi forventer derfor at se mange lokale turister i Alanya.

VALG
Tyrkerne bliver igen nødt til at gå til afstemningerne den 24. juni. Denne gang til præsidentvalg og parlamentsvalg. Præsident Erdogan ønsker at omdanne systemet til udøvende præsident, og han hævder at tage dette skridt for at fremme  landets fremtid på en stærkere måde. Der er flere kandidater fra oppositionen og meninger er opdelt. Vi håber alle på det bedste, og at Tyrkiet vil vende tilbage til en stabil økonomi og et mere fredeligt politisk klima. Den 25. juni kender vi resultaterne ..
Vi håber at se jer alle i løbet af sommeren, I er altid velkommen til at kigge ind og få en kop kaffe og en snak.
Panorama teamet ønsker alle en god sommer.

KÆRE KUNDER (Water announcement by ASAT!)
Ifølge oplysning fra ASAT (vandselskabet) skal eksisterende vandabonnementskontrakter fornyes.

Ansøgninger skal foretages af abonnenterne personligt til ASAT’s filialer med kopi af pas eller identitetskort. Derudover skal der under ansøgningen ikke være nogen ubetalte vandregninger.

Vi kan ikke ansøge med en kopi af fuldmagten til de ejere, der har en privat serviceaftale med Panorama. Fordi ASAT (vandselskabet) ønsker originalen af fuldmagten. Derfor skal vores servicekunder komme ind på vores kontor og få hjælp fra os, når de er i Alanya.

Til venlig information. Ejerne, der ikke har en privat serviceaftale, skal henvende sig direkte til ASAT (vandselskabet) 

Med denlig hilsen

KÆRE KUNDER ( New Year office closed ! )
Til alle kunder hos Panorama Homes Network.

På grund af nytåret, vil vores kontor være lukket mandag d. 1 januar 2018 I nødstilfælde kan der ringes på nedenstående telefonnumre:
Ayhan Gedikoğlu : 0090 532 683 27 89
Fırat Uzel : 0090 532 409 95 98

Venlig hilsen
Panorama Homes Network
KÆRE KUNDER (Newsletter November 2017)
Kære kunder

Så har vi taget hul på vinteren her i Alanya, men vi oplever stadig mildt og solrigt vejr, og også ind imellem nogle regnbyger. Temperaturerne i løbet af dagen stiger stadig, og helt op til 20 grader. De fleste af hotellerne er lukket nu. Mange udlændinge og pensionister har valgt Alanya, som deres foretrukne vinterbolig, da livet i Alanya trods alt er roligt, billigt og vejret meget behageligt. Tyrkiet valgte i år ikke at følge europas vintertid. Derfor vær opmærksom på de to timers tidsforskel. Vi er to timer foran, så I ikke mister forbindelsen fra Istanbul.

JULEMARKED I ALANYA
Det 8. internationale julemarked finder sted i Alanya den 10. december fra kl. 10.00 til 20.00 med mange boder med julepynt, julemad og en rigtig julemand vil også være at finde den dag. Hvis, du er her den dag, så gå ikke glip af dette festlige marked. Markedet afholdes på området bag kommunens bygning, på havnen som ligger i centrum.

ALANYA SKULPTUR KONKURRENCE
10 tyrkiske- og internationale kunstnere arbejder på deres skulpturer indtil 30. november. Alle kan komme og se, hvordan de arbejder. Prisuddelingen bliver den 1. december, og foregår bag kommunen på havnen.

PLANER OM AT SÆLGE
Hvis du planlægger at sælge din ejendom, kan Panorama til enhver tid tilbyde en omkostningsfri værdiansættelse. Fra vores omfattende netværk vil der altid være en efterspørgsel efter fast ejendom. Vi er glade for at følge, og se en stigning i salget i ejendomme i den seneste tid.

RÅDGIVNING
Som de fleste af jer ved er, at Panorama Homes og Management har ejendomsadministration, privat ledelse og fast ejendom, men hvad du måske ikke ved, er, at du også kan bruge vores firma til alle former for rådgivning vedrørende ejendomme. Vi er også specialiseret i tyrkisk arv, og tyrkisk lov om ejerforeninger. Du er velkommen når som helst du måtte ønske det, så kan du kontakte os på info@panoramahomesnet.com for mere information.

NY 50 METER VEJ
Regeringen arbejder meget hårdt på den nye 50 meter vej, som bliver den nye ringvej på 17 km lang, hele vejen til Gazipasa. Så vær ikke overrasket under kørsel i Alanya, at du vil opleve kø afledt af arbejdet på den nye vej. Se linket under teksten her, her kan du se, hvordan vejen vil blive forbundet.

https://www.antalya-bel.tr/calismalarimiz/imar-ve-kentsel-iyilestirme-calismalari/alanya-cevre-yolu-projesi

Åbningtiden på kontoret i vinter perioden er mandag til lørdag inklusiv 9-17, og I altid velkommen og vi har kaffe på kanden.

Med dette ønsker vi alle en dejlig vinter.

Fra Panorama Team Alanya
KÆRE KUNDER (Office winter working hours 2017-2018!)
Kære kunde
Fra mandag d. 30 Oktober 2017 ændrer vi kontorets åbningstider til kl 09:00 til kl. 17:00 mandag til lørdag.
Åbningstiderne vil vare ved frem til foråret 2018.
KÆRE KUNDER (Newsletter September 2017!)
Kære Kunder

Nu har vi endelig lagt årets to varmeste måneder bag os. Gud ske lov for det. Nu ligger de smukkeste måneder foran os. Som mange af jer boligejere ved, er det nu en af de bedste tider at tilbringe I jeres hjem i solen. I denne sæson har vi haft rigtig mange russiske og tyrkiske turister her i Alanya. Mange tyrkere er kommet i bil fra hele Tyrkiet . Det har gjort, at det har været næsten umuligt at finde en parkeringsplads hernede.

Den nye turistminister i Tyrkiet har ambitioner om at Tyrkiet fra 2023 og frem skal nå målet med, at have omkring 50 millioner turister. I år har der indtil nu været 12 millioner turister på besøg i Tyrkiet. Vi håber selvfølgelig, at dette mål nås inden 2023, da det også vil hjælpe- og forstærke den Tyrkiske økonomi.

ALANYA JAZZ FESTIVAL
I perioden fra den 21. til den 24. september afholdes den 14. internationale jazz festival i Red Tower. Der er gratis entre. Ønsker I, at se det fulde program kan I finde det her: www.alanya.bel.tr

SVÆVEBANEN I ALANYA
Så åbnede svævebanen (på tyrkisk Teleferik) endelig, og I kan tage turen fra Cleopatra stranden og op til Borgen. Når I når frem kan I nyde den mest fantastiske udsigt fra højderne. Prisen er 18 TL for en returbillet.

PRIVAT VEDLIGEHOLDELSE OG RENOVERING
Som vi tidligere har fortalt jer, kan vi her hos Panorama klare alle små som store renoveringer/ombygninger af jeres boliger hernede. Giv os besked om, hvad I har af ønsker og vi tager ud til jeres bolig og laver et skriftligt tilbud til jer. Vi kan klare alle former for renoveringer, fx maling, elinstallationer, vvs arbejde, satelit installation osv osv osv. Vi kan klare det hele.

UDVIDELSE AF EJENDOMSADMINISTRATIONEN
Vi ønsker at udvide vores arbejde indenfor ejendomsadministration – så bor I i et kompleks, hvor I ønsker et professionelt administrationsfirma til at udføre arbejdet for ejerforeningen, samt den daglige vedligeholdelse af områderne i jeres kompleks, så kontakt os – I er altid velkommen til at komme og høre om de forskellige services vi kan tilbyde jer.

ØNSKER I AT SÆLGE
Da vi pt oplever, at der igen kommer flere købere på markedet og dermed en stigende efterspørgsel ønsker vi at udvide vores portefølje. Så ønsker I at sælge eller kender I evt. nogle der ønsker at sælge i området, så kontakt os gerne. Vi laver gratis en ejendomsvurdering ift. gældende markedsværdi, og ønsker I at sælge fortæller vi videre om betingelser osv.

PANORAMA KONTORET
Vores kontor er åbent mandag til lørdag – hver dag fra 9 .00– 18.30. Det har vi indtil slutningen af oktober. Derefter overgår vi til vinter åbningstider. Husk at vores dansk ansatte Pia, kan træffes på kontoret mandag til fredag fra 9.00- 16.00 Vi håber at møde jer alle på kontoret når I er hernede. Vi giver altid en kop kaffe eller te.
KÆRE KUNDER (Office closed for Kurban Bayramı 2017!)
Til alle vores kunder af Panorama Homes Network

I anledning af Kurban Bayram er det officielt, at der vil være en 10 dages ferie mellem 26. august - 5. september. I løbet af denne periode vil alle officielle kontorer som banker være lukket. Alt andet er aabent. Vores kontor holder lukket i 2 dage fredag den 1. september og lørdag den 2. September.

I nødstilfælde kan du ringe til følgende numre:

Ayhan Gedikoğlu : 0090 532 6832789
Fırat Uzel : 0090 532 4099598

Venlig hilsen Panorama Homes Network
Kære kunde
Fra mandag d. 28 marts 2016 ændre vi kontorets åbningstider til fra kl 09:00 til kl. 18:30 mandag til lørdag.

Åbningstiderne vil vare ved frem til efteråret 2016.
KÆRE KUNDER ( June 2017 )
Hermed varme sommerlige hilsner fra skønne Alanya – her går alt stille og roligt – alt ånder fred og turisterne er langsomt ved at vende tilbage. På kontoret foregår alting også som vanligt. Vi er midt i Ramadanen – som fortsætter helt frem til den 25. juni 2017 – der stopper fasten og det bliver fejret med stor festivitas, gaver og søde sager til børnene. I den forbindelse holder mange også fri fra arbejde og valfarter fra storbyerne til blandt andet Alanya for at fejre højtiden og slappe af og nyde fridagene. Banker og alle offentlige kontorer har også lukket den 26. og 27. juni. Her på kontoret holder vi også lukket mandag den 26. juni.

Alt er fredeligt og turisterne er retur – Den Tyrkiske Lira er i bund og i kan købe alting med fordel. Det er en kæmpe fordel med europæisk valuta og der er store besparelser i den forbindelse. Der sælges boliger, men det er købers marked. Der er masser af gode muligheder for at lave en god investering i en skøn bolig.

Af nyheder i Alanya kan nævnes ubåden der skulle være søsat sidste år – den er nu startet op. Omfartsvejen der skal gøre det nemmere og hurtigere at færdes i trafikken bygges der stadig på. Derudover er Cleopatra Beach kåret som en af de 25 bedste strande i verden – endnu en grund til at nyde Alanya.

Vi har ansat en ny medarbejder på kontoret – Pia – velkommen til hende, som kommer til at være alle skandinavernes daglige kontaktperson. Hun vil være at træffe på kontoret mandag til fredag i tidsrummet 9-16. Marianne rejser til Danmark men fortsætter med at arbejde med og for Panorama online og assisterer med mange opgaver derfra – hun er tilbage på kontoret i foråret igen. Så husk hun også svarer jeres mails.

Husk samtidig at i altid er velkomne til at besøge os på kontoret – vi kan hjælpe jer med det meste.
KÆRE KUNDER ( Office closed for Ramazan Bayram! )
Til alle kunder hos Panorama Homes Network.
På grund af Ramazan Bayram, vil vores kontorer være lukket mandag d. 26 juni 2017. I nødstilfælde kan der ringes på nedenstående telefonnumre:

Ayhan Gedikoğlu : 0090 532 6832789
Fırat Uzel : 0090 532 4099598

Venlig hilsen
Panorama Homes Network
KÆRE KUNDER
FORÅR I ALANYA

Så er foråret endelig startet og vi ser frem til masser af sol i Alanya, om dagen når temperaturerne nu nemt 23 grader. Det er så skønt. Naturen viser sig fra sin bedste side og alting springer ud. Strandsæsonen er også så småt startet og både turister og lokale er begyndt at arbejde på kuløren. Samtidig med foråret planlægger mange også deres sommerferie.

VÆR TRYG OG KOM TIL TYRKIET OG ALANYA

1 klik på tv et og nettet og i bliver oversvømmet med negative nyheder fra Tyrkiet. Og ja vi ved godt at den Tyrkiske præsident bruger ret offensive udtalelser, men Alanya er et turist paradis og i kan stadig foretage jer præcis de samme ting som i altid har gjort og nyde jeres ferie. Solen, strandene, restauranterne og barene. Der er ingen der generer jer – hvis i ikke insisterer på at diskutere politik.....

FOLKEAFSTEMNING I TYRKIET

Søndag den 16. april skal tyrkerne igen til stemmeurnerne. Denne gang er det en afstemning om det præsidentielle system – en forfatningsændrig – 55 millioner tyrkere kan stemme enten ja eller nej. Indtil den dato vil kampagnen køre på fuld tryk og propaganda kan ses i gaderne. Som i ved er der mange tyrkere der er bosat uden for Tyrkiet der også kan stemme. Derfor ses der også propaganda i de lande. Uanset hvad resultatet bliver af afstemningen så håber vi bare på fred og stabilitet samt økonomisk fremgang for Tyrkiet.

PRIVAT VEDLIGEHOLDELSE/RENOVERING ETC.

Som vi tidligere har nævnt kan vi hos Panorama tilbyde udførelse af al form for renovering og almindelig vedligeholdelse af jeres 2. hjem i solen. Intet job er for stort eller for småt. Lad os vide hvad i har brug for, så besigtiger vi jeres bolig og sender et skriftligt tilbud til jer. Renovering, malearbejde, elektrikerarbejde, VVS arbejde, installation af satelit og mange andre ting. Kontakt os og vi ordner tingene.

UDVIDELSE AF VORES ADMINISTRATIONSDEL

Vi ønsker at udvide vores administrationsservice og vi søger pt efter nye komplekser og boliger i Alanya og omegn. Hvis bygningen i bor i, eller bygningerne hvor nogle af jeres venner bor søger et professionelt administrationsfirma er i altid velkomne til at kontakte os og vi vil informere jer om hvad vi kan tilbyde.

EKSTREMT GODE TILBUD

Lige nu er der en masse gode tilbud på boliger hernede og det er derfor meget attraktivt at købe en billig ferielejlighed, både for investorer og for dem der vil have et 2. hjem i sydens sol. Kender i nogen der kunne være interesseret så send os venligst deres mail adresse og vi sætter os i kontakt med dem. I kan selvfølgelig også bare henvise til os.

Vi ønsker jer alle en god sommer og vi glæder os til at møde jer igen, på vores kontor i Alanya
KÆRE KUNDER
Kære ejere
Vi beder jer venligst udfylde den vedhæftede formular, underskrive og returnere den til os. Den er udarbejdet af Distriktets Sikkerheds Direktorat for at opdatere og datalogisere personlige informationer. 
Med venlig hilsen

KÆRE ALLE EJERE
Kære alle ejere

De enorme regnmængder hen over vinteren i Alanyaområdet har desværre bevirket, at en af komplekset støttemure er kollapset. Der er heldigvis ikke nogen som er kommet til skade ved kollapset.

Kollapset er sket på dele af støttemuren foran den nederste række af boliger. Muren er styrtet ned på vejen mellem Palmiye komplekset og vores kompleks lige ved Palmiye kompleksets pool område.

Panorama og forsikringsselskabet er på opgaven, og Panorama og bestyrelsen afventer pt. forsikringsselskabets rapport.

Bestyrelsen vil vende tilbage med mere information senest i vores planlagte nyhedsbrev i februar.

Med venlig hilsen 
Bestyrelsen
KÆRE KUNDER
Kære Kunder

HERMED DE BEDSTE ØNSKER FOR 2017
Vi ønsker jer alle et sundt og lykkeligt år 2017. For Tyrkiet ønsker vi mere fred og stabilitet, både økonomisk og politisk. For Alanya er vores ønsker og håb for en stigning i efterspørgslen både inden for ejendomshandel og indenfor turismen.

VINTER I ALANYA
For adskillige uger har Alanya haft en helt ekseptionel kold vinter med masser af regn og også masser af sne I bjergene lige over os! Det er kommet som en overraskelse både for de locale og de udenlandske boligejere som har tilbragt deres vinter/jule ferie I Alanya. Og ja vi har faktisk holdt hvid jul i bjergene tæt på Alanya. Det er rigtig godt for naturen med al regnen der kommer og også positivt for den kommende varme sommer. 

SVÆVEBANE TIL BORGEN I ALANYA
Alanya får en ny attraction, som lige nu er ved at blive bygget. Og nej denne gang er det ikke lejligheder, men en svævebane op til borgen i Alanya. Planen er at den skal stå færdig i maj 2017. Muligvis stopper busruterne derop til. Svævebanen vil afgå tæt på Kleopatra stranden på Damlatas. Myndighederne arbejder pt meget på at bevare den kulturelle arv og borgen er nomineret til at komme på UNESCOS verdensarvsliste. 

FLY TIL GAZIPASA AIRPORT
Der er masser af fly fastsat til at flyve til Gazipasa lufthavn denne summer. Indtil nu har vi fundet: Corendon til Amsterdam, Neckerman til Eindhoven og Amsterdam, Tui Fly til Amsterdam, Tui Fly til Belgien, Germania til Bremen, Düsseldorf og Hamborg. Til Danmark har vi Sunweb til Billund og København, Suncharter til Aalborg og Billund og Airnavia til Aalborg og Billund. Vi er sikker på at flere destinationer som de russiske også bliver mulige dette år. Derudover er der selvfølgelig også de normale daglige fly med Pegasus og Turkish Airlines via Istanbul. 

PLANLÆGGER I AT SÆLGE JERES EJENDOM
Hvis I planelægger at sælge jeres ejendom kan vi hos Panorama altid tilbyde en gratis vurdering. Pga vores store netværk vil der altid være efterspørgsel efter ejendomme.

KURSEN
Vekslekursen på den tyrkiske lira I sammenligning med EURO’en, Dollaren etc er ekstrem høj lige nu. Det betyder at lige nu kan i nyde en meget billig ferie i Tyrkiet, da de lokale priser er meget lave. Det tager nok noget tid for turismen at komme sig, hvilket betyder at i får mulighed for at få noget ud af det – og kunne rejse og booke ture i Tyrkiet til meget lave priser. 
Vinterens ågningstider på kontoret I Alanya er fortsat mandag til lørdag fra 9.00 til 17.00. I er altid velkomne til at komme at besøge os når i er hernede.
Panorama team Alanya

KÆRE KUNDER
SLUT PÅ SOMMEREN 2016

Så er vintersæsonen startet i skønne Alanya, vi har dog stadig mild og solrigt vejr med dagtemperaturer på over 20 grader. Turistsektoren bliver nødt til at acceptere året 2016 som et tabt år – men nu har vi fokus rettet på et bedre 2017. Den Tyrkiske Minister for Kultur og Turisme vil arbejde hårdt på at nå målet om at få 50 millioner turister til Tyrkiet med en forventet indkomst på 50 millioner dollars inden år 2023. Regeringen er også villig til at forsøge at nå dette mål.

EJENDOMSMARKEDET

Ejendomsmarkedet lider også under denne tilbagegang. Vi bliver nødt til at arbejde og tænke kreativt for at finde potentielle købere, og lige nu fokuserer vi primært på det Tyrkiske marked. En stor del af vores reklame og markedsføring er målrettet det Tyrkiske marked. Der er efterspørgsel på det Tyrkiske marked, specielt for lejligheder i den lidt billigere ende. For Europæere er der også nu store muligheder for at gøre en rigtig god handel da det lige nu er købers marked. 

JULEMARKED I ALANYA

Det 7. International julemarked vil finde sted I Alanay den 4. December mellem kl. 10.00 og 20.00, med masser af juledekorationer, julemad og den ægte julemand. Det finder sted bag kommunen nede ved havnen.

SALG AF DIN BOLIG

Hvis I planlægger at sælge jeres bolig kan Panorama tilbyde en gratis vurdering til alle tider. Fra vores store netværk vil der altid være efterspørgsel efter ejendomme.

PRIVATE SERVICEPAKKER

For jer der har en privat servicepakke ved os er vi allerede begyndt at tjekke jeres bolig 2 gange om måneden. På den måde ved i at jeres bolig er i gode hænder når i ikke opholder jer hernede. 

FERIE I ALANYA

I Tyrkiet ser vi tilbage på et meget turbulent og hektisk år. De Europæiske medier har desværre fremstillet Tyrkiet meget negativt og advarende. Opfattelsen som vi har her lokalt er helt anderledes ! Alanya og den omkringliggende region er stille og fredelig og der er ingen bekymring for at rejse hertil. Derudover kan vi sige at kurserne er steget så kraftigt, at det nu er endnu billigere med leveomkostningerne i det daglige. Der er også gode 4 og 5 stjernede hoteller der tilbyder gode tilbud for jer der foretrækker at bo på hotel. Vores håb for Alanya og Tyrkiet er en sund og stabil økonomi og stabilitet i politik i Tyrkiet så alle fortsat kan nyde dette smukke land. Vores åbningstider I vinterhalvåret er mandag til lørdag fra 9.00-17.00. I er altid velkomne til at komme og besøge os. 

Team Panorama - Alanya
KÆRE KUNDER
Kære kunde
Fra mandag d. 31 Oktober 2016 ændrer vi kontorets åbningstider til kl 09:00 til kl. 17:00 mandag til lørdag. Åbningstiderne vil vare ved frem til foråret 2017.

KÆRE KUNDER

Til alle kunder hos Panorama Homes Network.

På grund af Kurban Bayram, vil vores kontorer være lukket mandag d. 12 september 2016. I nødstilfælde kan der ringes på nedenstående telefonnumre: 

Ayhan Gedikoğlu                     : 0090 532 6832789

Fırat Uzel                                : 0090 532 4099598

Venlig hilsen

Panorama Homes Network

KÆRE KUNDER
TYRKIET

Livet i Tyrkiet fortsætter efter vi lige er kommet os over det forfejlede militærkup der skete den 15. juli. Kuppet var organiseret af en gruppe kaldet FETO (intern gruppe i militæret). I storbyerne hernede samledes folk i gaderne til demonstrationer for at forsvare demokratiet. Heldigvis i god ro og orden. Selvfølgelig er vi lettede over at kuppet slog fejl og vi håber snart på mere fred og stabilitet her i Tyrkiet.

ALANYA

I Alanya samles et par hundrede mennesker om aftenen for at forsvare demokratiet på Ataturk Pladsen i centrum. Turisterne kan gå frit rundt. Der er ingen ekstra restriktioner. Atmosfæren er afslappet i Alanya. Ja der er endda meget stille i Alanya og alle har tid til jer. Mange hoteller køre med lav kapacitet og lav belægningsprocent, nogle hoteller holder endda lukket.

UNDTAGELSESTILSTAND

Regeringen har igangsat undtagelsestilstand i tre måneder. Dette er en nødvendig politisk handlig og giver turisterne mere tryghed og sikkerhed.

EJENDOMSMARKEDET

Mange udlændinge ønsker for tiden at sælge, men desværre er det lige nu ikke nemt at sælge noget. På trods af det er stadig tyrkiske købere på markedet, der udnytter muligheden for at lave en god handel. Lige nu er prismæssigt købers marked og der er mange muligheder for at lave en god handel.

ANTALYA LUFTHAVN

Hvis I skal flyve fra Antalya lufthavn, så anbefaler vi at I tager højde for at der er forhøjet sikkerhed og at det derfor tager lidt længere tid end normalt. Kør i god tid.

EXPO 2016

EXPO 2016 har åbent indtil den 30. Oktober og er helt sikkert et besøg værd. Der er mange udstillinger, koncerter og kulturelle begivenheder. I kan tjekke programmerne her: www.expo2016.org.tr

JERES ANDET HJEM

Vi håber I stadig vil fortsætte med at komme til Tyrkiet og nyde jeres elskede andet hjem I solen. Lige nu har vi den varmeste tid på året, langsomt langsomt vil temperaturerne begynde at falde efter august og de smukkeste måneder på året venter forude.

Vi håber alle I besøger os på kontoret I Alanya.

Nyd sommeren.

Til alle vores kunder af Panorama Homes Network

I anledning af Kurban Bayram er det officielt, at der vil være en 9 dages ferie mellem 18. august – 27. august, I løbet af denne periode vil alle officielle kontorer som banker være lukket. Alt andet er åbent. Vores kontor holder lukket i 2 dage tirsdag den 21. August og onsdag den 22. August.

I nødstilfælde kan du ringe til følgende numre:

Ayhan Gedikoğlu         : 0090 532 6832789
Fırat Uzel                     : 0090 532 4099598

Venlig hilsen

Panorama Homes Network


Kære kunder
Vi har I år oplevet en af de vådeste vinter nogensinde I Alanya… Det har regnet nærmest constant, siden slutningen af December. Samtidig har temperaturerne været gode og nu er det igen tørt og varmt – Men vejrudsigten siger at der kommer mere regn. Al denne regn har desværre også forårsaget skader på nogle hjem og komplekser. Men det skal jer, der har servicepakker hos os slet ikke spekulere på, da vi jævnligt tjekker jeres bolig. Pt tjekker vi to gange om måneden og vi tjekker også ekstraordinært pga vejret vi har haft.

VALG I ALANYA – DENNE GANG FOR AT VÆLGE NY BORGMESTER – VIL BLIVE AFHOLDT DEN 31. MARTS 2019
For første gang nogensinde, I Tyrkiet,  er der en russisk født kandidat der er blevet nomineret, og opstiller her I Antalyas sydlige del – Alanya. Den politiske forsker og journalist; Anastasia Petrova Cetinkaya, der er født I Murmansk I 1983 fik sidste år tyrkisk statsborgerskab via giftermål og efter at have boet i Tyrkiet i 8 år.

Den 9. januar udtalte Petrova Cetinkaya, til de lokale medier: ”Alanya er en perfekt by og har et utroligt potentiale. Der er også nogle problemer der skal løses.
Hun fortalte samtidig at hun I de sidste tre år har forberedt sig på at stille op som kandidat til det lokale borgmestervalg, der som skrevet ovenfor, er fastsat til den 31. marts 2019.
HAR I PLANER OM AT SÆLGE JERES BOLIG
Såfremt i ønsker at sælge jeres bolig kan Panorama til enhver tid lave en ejendomsvurdering (uden omkostninger). Ved hjælp af vores store netværk er der altid efterspørgsel på boliger til køb og salg. Vi er glade for at kunne fortælle jer, at vi oplever en stigende efterspørgsel på salg af ejendom i Tyrkiet. 

LUFTHAVNSTRANSFER
Hvis i bruger vores lufthavnstransfer skal i være opmærksomme på at alle, der skal køre med skal oplyse deres fulde navne – det er en ny lov der er kommet fra myndighederne. Transfer firmaer kan nu blive tjekket på vejen af politiet og blive spurgt om navne på deres passagerer. Derfor når I udfylder transfer formularen – Husk alle navne. 

INDBYGGERTAL I ALANYA   
I en af de lokale aviser kunne vi for nyligt læse at det officielle indbyggertal nu er nået op på 319.000 personer. Alanya er I stadig udvikling (kilde:Haberalanya).

SLUT MED DE GRATIS PLASTIKPOSER NÅR DER HANDLES I TYRKIET
I januar 2019 kom der endnu en ny lov. Når I fremover handler I supermarkeder og shoppingcentre er det ikke længere gratis at få tingene I poser. Fremover koster en pose 0,25 TL. Tyrkiet ønsker at nedsætte forbruget af plastik og være med til at forbedre miljøet. Så husk når I shopper at I skal betale – eller tag jeres egne poser eller tasker med 

DEN KOMMENDE SÆSON
Turistsæsonen i 2019 tegner godt. Der er allere forudbestilt 20% flere rejser til end same tid i 2018. Det er vi selvfølgelig meget glade for og ser frem til en god sæson – og vi er glade på egne vegne og selvfølgelig alle de mennesker der er afhængige af turistindustrien. Vi håber samtidig på at Tyrkiet fremover bliver mere politisk- og økonomisk stabilt. Derudover vokser Alanay/Gazipasa lufthavnen hvert å rog vi ser flere og flere direkte fly, fra mange forskellige destinationer i både Europa og Rusland. I kan følge med på følgende link: www.gzpairport.com
Husk I altid er velkomne på kontoret – vi har altid kaffe og te på kanden til jer. Vi håber at se mange af jer igen I 2019.
Team Panorama Homes Network Alanya