Panorama beheer heeft haar deuren in Alanya geopend, wij zijn ervan overtuigd hoge kwaliteit en service te bieden en een extra waarde aan Alanya te geven op het gebied van beheer en management van vastgoed in Alanya en omgeving. Panorama beheer werkt volgens Europese normen met een tikje Turkse gastvrijheid.

Onze beste kwaliteiten zijn communicatie en boekhouding.  In ons bedrijf werkt een groot team met kennis van vele talen zoals Engels, Turks, Deens, Nederlands, Zweeds, Noors en Duits. Wij beloven al onze clienten  binnen 12 werkuren te antwoorden, en zo spoedig mogelijk een oplossing aan te bieden en te vinden in geval van een probleem of vraag. Wij werken met een geavanceerd boekhoudprogramma met deskundige medewerkers en wij houden onze boekhouding up to date. Wij geven maandelijks een financieel overzicht van alle complexen die wij beheren om zo een goed overzicht te houden.

Andere kwaliteiten zijn onze relaties met de locale autoriteiten en kennis van de Turkse wet (K.M.K) – wetten betreffende beheer van appartementen en woonwijken. Ons motto: Laat ons alles voor uw regelen zodat u een onbezorgde en plezierige tijd heeft, en natuurlijk kunt genieten van uw verblijf in uw vakantie woning.


Toros III Villa

Vanaf € 450

Toros 3 Villa is gelegen op een heuvel in het mooie groene Kargicak wat omgeven is door zee en bergen en biedt om die reden spectaculair uitzicht.

Alanya Cikcilli Apartment

Vanaf € 300

In dit ruime comfortabele appartement heeft u de gelegenheid een ontspannen vakantie te vieren...

Toros III Apartment

Vanaf € 300

Dit appartement is gelegen in het rustige en mooie groene Kargicak op een prachtige lokatie op een heuvel met schitterend...

Kosifler City Apartment

Vanaf € 300

Appartement ligt nabij het centrum van Alanya en op loopafstand van het strand. Appartement is geleğen in een...

Cleopatra Luxury Apartmen

Vanaf € 500

Ruim penthouse gelegen direct aan het Kleopatra strand. Perfecte lokatie voor een vakantie in het centrum van het levendige ...