Panorama Homes Network er et velkendt og respekteret firma gennem 12 år.

Vores nøgleord er service, troværdighed og kommunikation. Vi har adskillige arbejdsområder som vi håndterer til perfektion. Vi kan administrere jeres komplekser, tage os af alting fra A-Z inklusiv afholdelse af generalforsamlinger, så den tyrkiske lovgivning følges.

Derudover tilbyder vi også servicepakker, så i, når i er i Tyrkiet kan slappe af og nyde det. Fordi vi tager os af alting hernede. Vi betaler jeres regninger, tjekker jeres lejlighed/villa, har kontakten til myndigheder, forsikringsselskaber etc.

Vi er et multisproget firma, hvor vi udover Tyrkisk taler de Skandinaviske sprog, Hollandsk, Engelsk og Tyrsk. Vores servicepersonale der kommer til jeres komplekser - supervisorer - taler også Engelsk. 

Som en nyhed dette år starter vi udlejning af ferieboliger. Hvis i lejer en feriebolig gennem vores firma kan i benytte vores services, som fx billeje, transfer, rengøring og tøjvask.

I er altid velkommen til at komme og besøge os på vores kontor - hvor vi kan hjælpe jer med hvad i måtte ønske.


Toros III Villa

fra € 450

Toros 3 Villa er beliggende på en bakketop i det smukke grønne Kargicak, omgivet af havet og bjergene og tilbyder derfor en...

Alanya Cikcilli Apartment

fra € 300

I denne rummelige og komfortable lejlighed, vil i kunne tilbringe en afslappende ferie. Lejligheden er ...

Toros III Apartment

fra € 300

Denne lejlighed er placeret i det stile og rolige Kargıcak og den ligger i et af de bedste komplekser i Kargıcak området .

Kosifler City Apartment

fra € 300

Denne lejlighed er beliggende i Alanya centrum og tæt på alt . Vores lejlighed er beliggende i et dejligt kompleks .

Cleopatra Luxury Apartmen

fra € 500

Denne penthouse har en fantastisk beliggenhed; Den er placeret midt I centrum og kleopatraområdet.